The Golden Lily - Videon alla fansen har längtat efter

Bloodlines facebook sida har den senaste tiden visat en massa bilder och berättat om inspelningen utav The Indigo Spell booktrailer, som förhoppningsvis ska komma ut snart. Och under tiden har de även passat på att filma en massa andra scener från The Golden Lily, så för ett tag sedan frågade de fansen vilken scen mellan Adrian och Sydney vi ville de skulle visa för oss and guess what? Den publicerades nu för någon dag sedan!!!
 
Här är först en video då skådespelarna som spelar Sydney och Adrian i boktrailerna presenterar sig själva och ni borde se den, för den är hur rolig och fin som helst. Älskar hur de retas med varandra:
 
 
 
Och sedan har vi själva scenen och jag antar att ni redan nu kanske kan gissa vilken det är (OBS! Se inte klippet ifall du INTE har läst The Golden Lily, innehåller stora spoilers!):
 
 
 
 
Allt som allt tycker jag den är bra och underhållande. Gillade verkligen hon som spelar Sydney, hon har stor talang, men gillar inte riktigt han som spelar Adrian. Hm, det här är en utav de mest intima och intressantaste delarna i boken mellan dem och han verkar lika oberörd som om han pratar om vädret. Gillar dock hans humor i första videon :)
Vad tycker ni?
 
Btw: Jag tror att de flesta vet men för er som kanske inte vet så är The Golden Lily andra boken i serien Bloodlines, en spin-off serie till Vampire Academy som är skriven utav Richelle Mead. Min recension på Vampire Academy serien finns HÄR, Bloodlines recensionen finns HÄR och The Golden Lily recensionen finns HÄR.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0