The Indigo Spell

Alla som tillhör skaran utav Richelle Mead's fans kan inte ha missat den nya stora nyheten. Den tredje boken i Bloodlines serien's titel har avslöjats: The Indigo Spell.
Och även ifall Golden Lily släpptes för bara några veckor sedan så har även omslaget visats. Dock har Richelle sagt att det är möjligt att det kommer att bli några små ändringar (som Sydney's tatuering) innan boken släpps den 12 Februari 2013. Här är den:

 

Jag personligen tycker att den är helt okej. Gillar hur färgerna passar ihop (speciellt Sydney's ögon) och lite kul är det att det är tre i stället för två personer på omslaget denna gången. Antar att det är Sydney i mitten och att det är Adrian till höger, vet dock inte vem den tredje personen är. Har en teori, men den innehåller spoliers så jag ska vara tyst ;). Är även glad över att det ska släppas så tidigt som i februari, knappt ett år tills dess ju. Till skillnad från City of Heavenly Fire (ja, jag är fortfarande lite irriterad över det.)


Här är omslagen på de två första böckerna:

 
Dagens Citat

“I learned that it is possible to make conversation with anyone, if you figure out what they wish to discuss.”

- Talia, A Kiss In Time.

Äntligen!

Jag kom igår hem från flygplatsen, trött och utmattad, efter en vecka i Grekland, Kreta. Och bra har jag haft det, det är så skönt att bara släppa allting och bara slappna av en vecka med sol och bad. Och god mat såklart :)
Vet inte riktigt vad jag ska tycka om att vara hemma igen, men besviken på vädret blev jag ju. Samtidigt som det är skönt att känna igen sig igen. Det är väl som dem säger att borta är bra medan hemma ändå är bäst!
Nog pratat om det. Jag har idag varit på posten och hämtat två väldigt efterlängtade böcker. De kom egentligen i måndags men eftersom att jag var i Grekland då så kunde jag inte hämta dem förens idag. Kan ni gissa vilka det är?

Ingen förvåning va? ;)

Det känns som jag är den sista som har fått dessa, men lycklig som in i är jag ändå. Har börjat lite på The golden lily och besviken har den inte gjort mig än, tvärtom :)

 


Grekland!

Imrogon klockan åtta på morgonen så flyger jag iväg till Grekland. Ska vara borta en vecka och kommer inte att ha någon tillgång till internet där nere, tyvärr. Vilket då betyder att jag inte heller kommer att kunna blogga alls förens om en vecka. Men då kommer jag även att ha en massa recensioner redo att publiceras :)
Goodbye Sweden! <3
Hello Greece! <3

Dagens Citat

“Of course he loves me. I’m his sister.”
“Blood isn’t love,” said Magnus, and his voice was bitter.

- Isabelle och Magnus, City of Lost Souls

Bokomslag för Finale!

Nu har omslaget på Becca Fitzpatrick's sista bok i Hush, Hush serien kommit ut. Och såhär ser den ut:

 

Rätt så snyggt måste jag säga. Älskar bakgrunden och hennes klänning. Påminner lite svagt om omslaget på Rapture av Lauren Kate.

Tycker dock inte om titeln alls mycket. Finale känns så orginelt och är väldigt fantasilöst, de kunde kanske ha utvecklat det lite. Tyckte samma sak om förra boken: Silence. Gillade dock Crescendo och Hush Hush.

 


Nya böcker, böcker och böcker!

Okej, det var meningen att jag skulle ha publicerat ett inlägg för flera veckor sedan om vilka 12 böcker det var jag hade fått. Men det blev inte riktigt så som jag hade tänkt mig eftersom att min kamera helt plötsligt slutade att fungera och sedan så kunde jag inte spara några fler bilder på datorn, av någon konstig anledning. Och eftersom att jag inte är så teknisk utav mig så tog det ett tag, men nu fungerar det äntligen igen.
Tyvärr känns det även lite dumt att göra ett helt inlägg nu med bilder, eftersom att det faktiskt var ett tag sedan jag fick dem. Här har ni däremot en lista på dem:
 
Eld - Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren
City of Lost Souls - Cassandra Clare
Wolfsbane - Andrea Cremer
Bloodrose - Andrea Cremer
The Awakening - Kelley Armstrong
The Reckoning - Kelley Armstrong
Demonglass - Rachel Hawkins
Vampire Academy - Richelle Mead
Frostbite - Richelle Mead
Shadow Kiss - Richelle Mead
Blood Promise - Richelle Mead
Spirit Bound - Richelle Mead
 
Jag har ju redan läst Vampire Academy serien, men hade de inte hemma på engelska förutom den sista boken. Så därför passade jag på att klickade hem dem.
Resten är fortsättningsböcker allihopa och är några jag har längtat oerhört mycket på!

Idag var jag på biblioteket, med några vänner, för att lämna tillbaka böcker. Det var egentligen inte meningen att jag skulle låna någon ny, men gjorde det ändå och fick med mig dessa hem:
 
 
A kiss in time - Alex Flinn
En dag - David Nicholls
The power of six - Pittacus Lore

Dessutom så har jag även precis gjort en ny bokbeställning, dock bara två böcker denna gången. Dessa är:
 
 
Insurgent - Veronica Roth
The Golden Lily - Richelle Mead
 
Åh, vad jag längtar till både Insurgent och Golden Lily. Tänk att jag snart kommer ha dem i min hand! :D
 
Har ni lånat, fått, köpt eller beställt några nya böcker den senaste tiden? :)

Dagens Citat

“No one blames her."
"That never matters," said Alec. "Not when you blame yourself.”
-
- City of Lost Souls.

Sammanfattning utav Maj läsning

Maj:

Lästa:
Clockwork Prince - Cassandra Clare

Lola and the Boy Next Door - Stephanie Perkins

Det är så logiskt, alla fattar utom du - Lisa Bjärbo

Matchad - Ally Condie

City of Lost Souls - Cassandra Clare

Den farliga leken - Mari Jungstedt

Dagbok för alla mina fans: Rodrick regerar - Jeff Kinney

Dagbok för alla mina fans: Ett hopplöst fall - Jeff Kinney

-

Antal: 8

Svenska: 5
Engelska: 3

Omläsningar: -

Kvinnliga författare: 6
Manliga författare: 2

Bästa bok: Kan som vanligt inte välja. Det står mellan City of Lost Souls, Lola and the Boy Next Door och Clockwork Prince.


Sämsta bok: Den farliga leken av Mari Jungstedt.

Recensioner: 4, ska bli tre till.

Sammanfattning: Hm.... Jag var med om en väldigt jobbig period under mitten utav denna månaden och därför fick tyvärr också läsandet lida väldigt mycket. Men är ändå stolt att jag lyckades ta mig ur det snabbt och det slutade med åtminstone 8 lästa böcker. Så är ändå nöjd.

Att förbättra till nästa månad: Fler lästa böcker! Sa samma sak förra månaden och nu menar jag det verkligen. Har hela sommarlovet framför mig och en massa tid, så här ska det läsas!

RSS 2.0