Nya Böcker!

Förlåt så hemskt mycket för den dåliga uppdateringen! Men tyvärr har jag haft en väldigt jobbig period den senaste tiden, och så har det tyvärr även varit på läsfronten. Har fastnat i Den farliga leken av Mari Jungstedt och den känns som man inte kommer någonstans. Och vad tycker jag då om den än så länge? Nja, kan jag ju säga. Inegn bok för mig, det här påminde mig bara om varför jag inte läser deckare och kriminalare :/
Dock så har jag i veckan varit och hämtat ut 12 böcker från posten (en till är påväg, men har inte kommit än) och vilka det är ska ni få reda på imorgon, förhoppningsvis! :)

Dagens Citat

Every minute you spend with someone gives them a part of your life and takes part of theirs
- Cassia, Matched.

Dagens Citat

“That's what we all want, isn't it? Power without price.” - The Summoning.

Sammanattning utav April läsning

April:

Lästa:

Nightshade - Andrea Cremer

Här ligger jag och blöder - Jenny Jägerfeld

Ögat över månskäran - Libba Bray

Anna and the french kiss - Stephanie Perkins

Graceling - Kristin Cashore

När jag lät dig gå - Gayle Forman

The Summoning - Kelley Armstrong

Hex Hall - Rachel Hawkins

-
Antal: 8

Svenska: 3
Engelska: 5

Omläsningar: -

Kvinnliga författare: 8
Manliga författare: 0 (Blää....)

Bästa bok: Kan som vanligt inte välja. Det står mellan Nightshade, Anna and the french kiss och När jag lät dig gå, för de tre vart verkligen super!

Sämsta bok: Graceling eller Här ligger jag och blöder, båda blev jag tyvärr väldigt besviken över. De är fortfarande okej dock.

Recensioner: 6 stycken, snart 7 (när jag har skrivit klart min Hex Hall recension).

Sammanfattning: Hm.... Kanske inte lika bra som de andra månaderna, men ändå helt okej. Många recensioner och bra böcker denna månaden också måste jag tillägga. Hoppas dock på fler lästa böcker nästa månad.

Att förbättra till nästa månad: Fler lästa böcker!! Jag känner att det tyvärr börjar gå neråt nu och måste börja gå uppåt igen istället. Antalet lästa böcker är fortfarande relativt okej, men jag måste akta mig.
Dock ser ändå nästa månad ändå lovande ut, då jag ska få tre utav de böcker som jag har längtat mest efter detta året och då kommer jag att läsa, tro mig. Dessutom så ska jag läsa en massa spännande fortsättningsböcker som jag längtar till! Ja, jag känner mig väldigt peppad just nu :D

RSS 2.0