Tävlingstips!

Just nu pågår det en massa tävlingar bland alla bokbloggare och jag tänkte att jag skulle tipsa om dem alla i ett och samma inlägg.
 
- Först har vi Zozzo och Emma på Bokzoem vars blogg fyller 1 år vilket de firar med en boktävling där man kan vinna två böcker för max 200 kr på Adlibris. Det får man ju bara inte missa! Tryck HÄR för att komma till tävlingen.
 
- Miriam från Schizo-Cookies's bokblogg har startat en välidgt rolig tävling där man får chansen att vinna en valfri bok från The Book Depository, då tvåan vinner böckerna Soulless och Dealing with Dragons. Det låter väl kul? Klicka HÄR för att komma till första inlägget om tävlingen och HÄR för andra.
 
- Hos Amelie på Amelies Boktips pågår just nu en tävling där en ganska nyutkommen bok ligger i potten, nämligen: Rubinröd av Kerstin Gier. Är det något för dig kanske? Tryck HÄR i så fall.
 
- En annan ganska annorlunda tävling pågår just nu hos Anna på Reading This World där du kan vinna en äldre ungdomsbok. Tryck HÄR och välj vilken bok utav 9 titlar du vill tävla om.
 
Kul att det är så många som håller i tävlingar just nu! Tycker det är väldigt roligt och spännande. Lycka till alla ni som deltar! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0