Plötsligt händer allt på en gång!

(De flesta vet förmodligen redan om denna informationen, men ville ändå göra ett inlägg om det.)
 
För att ha stått väldigt stilla på den fronten ett tag så har det äntligen kommit nyheter om tillverkningen utav den andra filmen Catching Fire, baserad på Suzanne Collins triologi The Hunger Games. Och även om Mockingjay, tredje och sista boken:
 
Lionsgate har då äntligen bekräftat att Mockingjay kommer att splittras i två filmer. Mockingjay del 1 kommer att visas på bio den 21 November 2014 och del 2 kommer att visas den 20 November 2015. Det här är bra nyheter, dock kan jag själv inte låta bli att tycka att det är väldigt lång tid att vänta. Om tre år och några månader kommer alltså sista filmen visas, jag blir yr bara jag tänker på det! :/
 
Lionsgate har även bekräftat att det kommer att vara Philip Seymour som ska spela Plutarch Heavensbee i Catching Fire. Det här blev jag väldigt glad över då Philip är en väldigt talangfull skådespelare. Är säker på att han kommer att göra bra ifrån sig! :)
Dock kanske han inte riktigt ser ut som jag hade föreställt mig Plutarch men jag kan helt klart vänja mig.
 
 
Det har även hänt väldigt mycket på en annan front den senaste tiden. En front som också har stått stilla väldigt länge nu. Men äntligen....
 
 
City of Bones, skriven av Cassandra Clare. Den första boken i The Mortal Instruments serien! Det är så spännande att de äntligen har börjat på allvar nu och fler castingar bara poppar in hela tiden. Vi har redan haft våran Clary och Jace klara för ett tag sedan, men nu har även Lily Collins och Jamie Campbell Bower setts hänga tillsammans i Toronto.
 
 
Visst ser de gulliga ut tillsammans? Tor de kommer att klara det här gallant. Är dock lite osäker på Jamie, han ser inte riktigt ut som jag hade tänkt mig Jace. Men jag har bestämt mig för att ge honom en chans.
 
Nu den senaste tiden har de även castat fyra andra karaktärer. Då det är Robert Sheenan som kommer att spela Simon, Jamima West ska spela Isabelle.....
 
 
....Kevin Durand och Robert Maillet ska spela Pangborn och Blackwell.
 
 
Alla dessa fyra är jag väldigt nöjd över då alla ser ut som jag hade tänkt mig. Är speciellt glad över Robert Sheenan, han verkar vara precis som Simon är. Nördig men samtidigt otroligt cool!
Kan knappt bärga mig till de ska casta resten utav karaktärerna. Speciellt Alec och Magnus!
 
Tänkte avsluta med en annan Cassandra Clare nyhet. Hennes andra triologi The Infernal Devices's sista bok har äntligen fått ett omslag. Jag tycker personligen att det här är den snyggaste i serien, allt med den är bara så perfekt! Säg hej till Clockwork princess:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0